Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 4 uova
- 150 g di zucchero
- 50 g di olio di riso
- 110 g di farina tipo 00
- 130 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema alla vaniglia
- 650 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia
- 50 g di frumina
- 150 g di caffè espresso
Glassa al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012.5 kJ / 481 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 58.1 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 66.4 mg
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 godz. 20 min
Torta bignè al cioccolato bianco
1u.
Meringata al cioccolato
9 godz. 25 min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema tartufo
12h 20min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Torta cappuccino
2h
Torta Bicerin
30 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 godz. 30 min
Torta magica al cacao e arancia
4h