Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 4 uova
- 150 g di zucchero
- 50 g di olio di riso
- 110 g di farina tipo 00
- 130 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema alla vaniglia
- 650 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia
- 50 g di frumina
- 150 g di caffè espresso
Glassa al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012.5 kJ / 481 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 58.1 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 66.4 mg
Alternativní recepty
Torta cioccolato e barbabietola
2 godz. 30 min
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2 godz. 35 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 godz. 20 min
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1h
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Torta Bicerin
30 Min
Glassa al cioccolato
20min
Torta al cioccolato
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min