Torta alla pasta di mandorle

Torta alla pasta di mandorle

3.0 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 porzioni

Suroviny

  • 75 g di burro fuso + q.b.
  • 40 g di zucchero vanigliato
  • 100 g di mandorle a lamelle
  • 200 g zucchero
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 50 g di farina tipo 00
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 240 g di albumi
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di pasta di mandorle (colorata)
  • 1 pacchetto di caramelle a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12 g
Kalorie 2880 kJ / 685 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 92 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...