Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 20.5 g
Alternativní recepty
Bignè con frutti canditi
6h 30 min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Gelato zuppa inglese
16h 20min
Sacher gelata
15h
Cassata di Sulmona
3h 30 min
Torta dacquoise al pistacchio
50min
Tartufo al cioccolato
11h 20 min
Bicchierini di cassata
30 min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Zuccotto
7h 10 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min