Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 20.5 g
Alternativní recepty
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Pasta di mandorle
1 godz. 30 min
Tortini di fichi
6ωρ. 5 λεπτ.
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Tegole al cacao con mandorle
12 godz. 30 min
Granita al caffè
8h 20min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Cannolo scomposto
3h