Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 20.5 g
Alternativní recepty
Coppa gelato alla pesca
24h 15min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Gelato al cioccolato
12u.
Sorbetto al limone
8h 30min
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Gelato mascarpone e ciliegie
6 Std. 30 Min
Mattonelle con crema di ricotta
8 Std. 50 Min
Torta gelato napoletana
18h 55min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Crema al limone
10h 20min
Gelato al limone
8h 20min