Kompatibilní verze
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di spagna al cioccolato
- burro q.b.
- 250 g di zucchero semolato
- 8 uova (circa 53-63 g l'uno)
- 170 g di farina autolievitante
- 80 g di cacao amaro in polvere
- 2 pizzichi di sale
Farcitura al caramello salato
- 100 g di caramello liquido
- 100 g di burro, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale marino a piacere
- 680 g di panna (min. 30% di grassi), di cui 600 g ben fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Cupcake ai fiori di sambuco
1 Std. 5 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15 min
Macaron al cioccolato
24h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2u. 30min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Torta magica al cacao e arancia
4 Std.