
Zařízení & příslušenství
Salmon with yoghurt dressing
Příprava 15min
Celkový 55min
8 portions
Suroviny
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
263 kcal /
1100.5 kJ
Protein
15.7 g
Tuk
20.5 g
Sacharidy
7.5 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
630.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Catch of the Day
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland