
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant
- 10 g de beurre pour le moule
- 10 g de farine de blé pour le moule
- 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 250 g de mascarpone
- 4 œufs
- 75 g de sucre glace maison
- 40 g de farine de blé
Le glaçage au chocolat
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 50 g de beurre doux coupé en morceaux
Le nappage neutre
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 250 g de fruits rouges variés frais
- 1 c. à café sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 703.3 kcal / 2940 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 43.3 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moelleux au chocolat
55min
Gâteau aux amandes
1hod.
Gâteau tout chocolat
3hod. 10min
Roulé au chocolat
1hod. 30min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Gâteau au chocolat et noisettes
2hod. 25min
Gâteau au chocolat sans œuf
35min
Tarte aux fraises
4hod.
Gâteau au chocolat XXL
45min
Gâteau au chocolat express
20min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25min