Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant
- 10 g de beurre, pour le moule
- 10 g de farine de blé, pour le moule
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 250 g de mascarpone
- 4 œufs
- 75 g de sucre glace maison
- 40 g de farine de blé
Le glaçage au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le nappage neutre
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 250 g de fruits rouges variés frais
- 1 c. à café sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2940 kJ / 703.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 43.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Tiramisu sans cuisson
4h
Gâteau tout chocolat
5h 45min
Gâteau à la fraise
3h 35min
Croquant au chocolat
16hod. 20min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Fondant chocolat-framboise végétalien
40min
Entremets aux deux chocolats
35min
Gâteau au chocolat express
20min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Fondant au chocolat et framboises
40min
Charlotte au chocolat
6j 20 menit