Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les meringues
- 150 g de blancs d'œufs (4-5 œufs env.)
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de sucre glace maison
La chantilly à la framboise
- 100 g de framboises
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
- 200 g de fruits rouges frais variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 734.1 kJ / 174.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Crème diplomate aux fruits
1 Std.
Dacquoise
40min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Pavlova aux fruits rouges
4h