Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 Min
Soupe au chou
45 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de chou-fleur
40min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min
Velouté de topinambour
45 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe de laitue
35min