Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Soupe de panais
35min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Soupe de laitue
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35min
Crème de lentilles corail
35min
Velouté de topinambour
45min
Velouté d'épinards au chèvre
35min