Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1419 kJ / 342 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Gratin de blettes
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30 min
Tarte de Savoie au chou
1h 30 min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de fenouil
35min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15min
Fenouil à l'orientale
15min
Crumble tomate-fenouil
1h 15min