Gratin de fenouil au fromage

Gratin de fenouil au fromage

4.3 82 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 700 g de fenouil coupé en lamelles
  • 2 œufs
  • 100 g de crème liquide légère
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 19.5 g
Kalorie 1419 kJ / 342 kcal
Tuk 27.3 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...