Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1419 kJ / 342 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Gratin de blettes
1u.
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30 min
Chou-fleur en soufflé
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1u.
Gratin de fenouil
35min
Tarte de Savoie au chou
1h 30 min
Flan d'épinard
45 min
Fenouil à l'orientale
15min
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Flan d'aubergine
1u.