Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1419 kJ / 342 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Fenouil à l'orientale
15 Min
Mijoté d'aubergine
35 min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Gratin de fenouil
35 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10 min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 min
Gratin de blettes
1 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Chou-fleur en soufflé
55 min