Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en lamelles
- 10 g d'huile d'olive
- 700 g de panais, coupés en cubes
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 544 kJ / 129 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 Min
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe de panais
35min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Potage au poireau
30 min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min