Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Möhren, in Streifen (2 mm), siehe Tipp
- 20 g neutrales Öl
- 200 g Pak Choi, ganze Blätter (große Blätter halbiert)
- 40 g rote Currypaste, mild (z.B. Golden Curry Saucen Mix von S&B)
- 50 g Zuckerschoten
- 50 g Mini-Maiskolben, ganz
- ½ TL Zucker
- 400 g Udon-Nudeln, TK, aufgetaut
- ¼ TL Curry, mild
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 955 kJ / 228 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min
Pad Thai mit Huhn
20 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Veggie-Ramen mit Ei
2 Std. 10 Min
Minestrone goes Asia
20 min
Glasnudelsalat mit Omelettestreifen
45min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1h
Pad Thai
40min
Udon Blumenkohlcurry
30min