Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Shiitakepilze, getrocknet
- 500 g Wasser, heiß, zum Einweichen
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Möhren, in Streifen (2 mm), siehe Tipp
- 20 g neutrales Öl
- 200 g Pak Choi, ganze Blätter (große Blätter halbiert)
- 40 g rote Currypaste, mild (z.B. Golden Curry Saucen Mix von S&B)
- 50 g Zuckerschoten
- 50 g Mini-Maiskolben, ganz
- ½ TL Zucker
- 400 g Udon-Nudeln, TK, aufgetaut
- ¼ TL Curry, mild
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 955 kJ / 228 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Udon Blumenkohlcurry
30 min
Karibisches Curry
45 min
Minestrone goes Asia
20 min
Pad Thai
40 min
Glasnudelsalat mit Omelettestreifen
45 min
Pad Thai mit Huhn
20 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1 godz. 20 min
Veggie-Ramen mit Ei
2 godz. 10 min
Grünes Gemüsecurry
50 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Miso-Udon-Suppe
8h 30min
Palak Paneer
45 min