Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 500 g Aubergine, geschält, in Stücken (ca. 1 cm), siehe Tipp
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 320 g Spaghetti
- 30 g Mandeln, blanchiert
- ½ Bund Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 479 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Pasta mit Salbei-Butter
40min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40min
Nudeln mit Austernpilzsauce
40min
Grünes Spargelpesto
20 Min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 Min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min