Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Kokosöl
- 1 TL Fenchelsamen
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Chilipulver
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 400 g passierte Tomaten
- 1 Prise Salz
- 6 Eier, hart gekocht, gepellt
- 6 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arabischer Eintopf Koshari
35 min
Paneer Makhani
1h
Paneer
6h 30min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Dal Makhani
9h 30min
Chana Masala
45 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min
Paneer
5h 30min
Gemüse Biryani
50 min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Palak Paneer
45 min
Garnelen Bhuna
30 min