Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rote Paprika (500 g), entkernt, halbiert
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 15 - 20 g Zitronensaft
- 40 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensauce mit roten Linsen und Rotwein
40 Min
Italian Sauce
30 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 Min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min
Vegane Bratensauce
45 Min
Tofu-Bolognese
40 Min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 min
Tomatensauce für Tortellini-Auflauf
50min
Würzige Möhren-Tomaten-Sauce
30 min
Würzige Basis-Tomatensauce
35min
Vegetarische Lasagne
10h