Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace à la cannelle
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g de lait demi-écrémé
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
La soupe de prunes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de vin blanc d'Alsace fruité (type gewurztraminer ou muscat d'Alsace)
- 100 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices moulu
- 1000 g de prunes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2938 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Crème glacée à la rhubarbe
2 Std. 35 Min
Soupe de griottes
25min
Sauce automnale
10min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1 Std. 15 Min
Confiture de mirabelles au thé vert
1 godz. 45 min
Liqueur de cassis
1440h
Compote de rhubarbe
1h 5min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Compote rhubarbe fraise
35min
Pesto à l'ail des ours
10min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min