Zařízení & příslušenství
Teriyaki sauce
Příprava 5min.
Celkový 25min.
28 portions
Suroviny
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
261.8 mg
Protein
0.2 g
Kalorie
106.6 kJ /
25.4 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauces and Marinades
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Kewpie mayonnaise
10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
Kimchi butter
1 Std. 10 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Miso dressing
5 Min
Char siew sauce
10 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min