Zařízení & příslušenství
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Příprava 15min.
Celkový 45min.
800 g
Suroviny
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 800 g
Sodík
2998.8 mg
Protein
21.1 g
Kalorie
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Tuk
345 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
218.5 g
Sacharidy
252.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Buttercream Icing
10min
Chocolate butter cream
10min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Royal icing
5min
Buttercream icing
5min
Jalapeño honey butter
15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Cream cheese frosting
5min