Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.2 128 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
800 g

Suroviny

  • egg whites room temperature (approx. 200 g)
    6
  • caster sugar
    250 g
  • salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
    425 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • vanilla bean paste
    ½ tsp

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 800 g

Sodík 2998.8 mg
Protein 21.1 g
Kalorie 17218.3 kJ / 4115.3 kcal
Tuk 345 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 218.5 g
Sacharidy 252.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...