
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 425 g salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 6 egg whites room temperature (approx. 200 g)
- 250 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp vanilla bean paste
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 4115.3 kcal / 17218.3 kJ
- Protein
- 21.1 g
- Tuk
- 345 g
- Sacharidy
- 252.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 218.5 g
- Sodík
- 2998.8 mg
Alternativní recepty
Brandy snaps
30min
Chocolate butter cream
10min
Banoffie pie
26hod. 30min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4hod. 40min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28hod. 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4hod. 30min
Royal icing
5min
Charcoal bao buns
1hod. 50min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2hod. 40min
Melting moments with lemon cream
45min
Cream cheese frosting
5min