Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.3 (105 hodnocení)

Suroviny

  • 425 g salted butter, softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
  • 6 egg whites, room temperature (approx. 200 g)
  • 250 g caster sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp vanilla bean paste

Nutriční hodnoty
na 800 g
Kalorie
17218.3 kJ / 4115.3 kcal
Protein
21.1 g
Sacharidy
252.3 g
Tuk
345 g
Nasycený tuk
218.5 g
Vláknina
0 g
Sodík
2998.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty