Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 316 mg
Alternativní recepty
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Pork fillet with mustard
35 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Beef stroganoff
35 min
Sweet and sour pork
40 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Beef "Burgundy"
40 Min