
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g butter cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 435.8 kcal / 1830.8 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 29.3 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Sodík
- 316 mg
Alternativní recepty
Chorizo and chicken pasta
50min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1hod. 15min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Lamb spezzatino
1hod. 45min
Lemon chicken with crispy potatoes
2hod. 40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min