Lamb fillets with pink peppercorn sauce

Lamb fillets with pink peppercorn sauce

4.1 44 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • butter cut into pieces (1-2 cm)
    40 g
  • eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
    2
  • garlic cloves
    2
  • water
    220 g
  • Meat stock paste to taste (see Tips)
    ½ tsp
  • dried red peppercorn (pink)
    2 tsp
  • new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
    400 - 500 g
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water to de-glaze
    1 tbsp
  • green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
    1 bunch
  • carrot cut into matchsticks
    1
  • whiskey
    1 tbsp
  • cornflour
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    60 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 316 mg
Protein 29 g
Kalorie 1830.8 kJ / 435.8 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 14.8 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...