
Zařízení & příslušenství
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves2
-
garlic cloves2
-
water to de-glaze frying pan1 tbsp
-
Meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
pink peppercorns2 tsp
-
new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
carrot cut into matchsticks1
-
whiskey1 tbsp
-
cornflour1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
435.8 kcal /
1830.8 kJ
Protein
29 g
Tuk
29.3 g
Sacharidy
12.8 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
14.8 g
Sodík
316 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Quick and easy meals
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland