Zařízení & příslušenství
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
dried red peppercorn (pink)2 tsp
-
new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze1 tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
carrot cut into matchsticks1
-
whiskey1 tbsp
-
cornflour1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
316 mg
Protein
29 g
Kalorie
1830.8 kJ /
435.8 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
14.8 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Quick and easy meals
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Burgundy
1hod. 45min.
Chicken and cashews
55min.
Pork with black bean sauce
30min.
Shepherd's pie
55min.
Beef stroganoff
35min.
Beef "Burgundy"
40min.
Beef and mushroom hot pot
2hod.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1hod. 15min.
Lamb spezzatino
1hod. 45min.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min.
Pork fillet with mustard
35min.
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min.