Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 316 mg
Alternativní recepty
Chicken and cashews
55 min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Sweet and sour pork
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Beef ragu
1h 25 min
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min.