Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Brioche ai peperoni
2 godz. 45 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min
Ciambelline ai formaggi
30 min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min
Sformatini patate e porri
55min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1 Std.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min