Crostata con datterini in agrodolce

Crostata con datterini in agrodolce

4.2 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
10 porzioni

Suroviny

Pasta brisée
  • 150 g farina
  • 75 g di burro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 300 g di ricotta di pecora
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di burro
  • 300 g di pomodorini datterino, in quarti
  • 3 cucchiai di aceto balsamico
  • 50 g zucchero
Terminare la preparazione
  • farina q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4.9 g
Kalorie 786 kJ / 188 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...