Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Tortino di lenticchie
50min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Tortino di lenticchie
1h
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Quiche salmone e rucola
1 Std. 40 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Quiche di salmone e porri
1h 25min