Kompatibilní verze
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di latte
- 200 g di pane raffermo a cubetti
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di bietole, le foglie, lavate
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
- 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi zucca e salmone
1 Std. 5 Min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Canederli allo speck
2h 40min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min