Kompatibilní verze
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di latte
- 200 g di pane raffermo a cubetti
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di bietole, le foglie, lavate
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
- 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi di spinaci
55min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Spatzle alla barbabietola
30min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle agli spinaci
1h