
Kompatibilní verze
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di latte
- 200 g di pane raffermo a cubetti
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di bietole, le foglie lavate
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
- 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 foglie di salvia fresca lavate
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 458 kcal / 1916 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di zucca gialla
1hod. 5min
Spatzle di cavoletti con speck
1hod.
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1hod. 30min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1hod.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi di spinaci
55min
Strangolapreti alla trentina
4hod.