Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)

Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)

3.9 15 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod.
3 porzioni

Suroviny

  • di latte
    150 g
  • di pane raffermo a cubetti
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di bietole, le foglie lavate
    200 g
  • uovo
    1
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
    40 g
  • di farina integrale + q.b. per infarinare
    1 cucchiaio
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • foglie di salvia fresca lavate
    5
  • di burro
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 458 kcal / 1916 kJ
Protein 19 g
Tuk 20 g
Sacharidy 54 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...