Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3090 kJ / 738 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bevanda di nocciole
8h 20 min
Chutney al mango e senape
1sa 10 dk
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20min
Purè di mele e sedano rapa
55 dk
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Gazpacho feta e cetrioli
1sa 10 dk
Crema di carote e zenzero
20min
Salamelle all'uva
40 dk
Hummus di barbabietola (vegan)
15 min
Salsa melanzane e mandorle
25 dk
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Salsa alla reggiana
15 min