Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3090 kJ / 738 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di finocchi
35min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 Min
Purè di sedano rapa
35min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 Min
Pesto alle foglie di carota
10 Min
Purè di mele e sedano rapa
55min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Mousse di carote e sedano
40min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min