Kompatibilní verze
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di verza al miglio
-
250
g di chicchi di miglio
nebo 250 g di bulgur - 1200 g di acqua
- 6 - 12 foglie di cavolo verza (6 grandi o 12 piccole)
- 180 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi freschi (tipo champignon, prataioli o shiitake)
- 20 g di burro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - ¾ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai funghi
- 30 g di burro
- 80 g di panna (35% di grassi)
- ½ - ¾ cucchiaino di sale
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30 min
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Carciofi romani gratinati
45 min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20 min
Crocchette di soia
25 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min