Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig/Biga
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 70 g Wasser (lauwarm)
- 130 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Roggensauerteig
- 130 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- 190 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Honig
- 30 g Butter, in Stücken
- 2 TL Thymian
- Öl zum Bearbeiten
- 2 Birnen, festfleischig
- 24 Scheiben Bacon, dünn geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1449 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelpolster
14 Std. 40 Min
Möhren-Körner-Brote
15u.
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2 Std. 40 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10 min
Fougasse
14h 30min
Kürbisbrote mit Kirschen
15h 40min
Bier-Ähren
14h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Baguettes Rustica
15u.
Topinambur-Dinkel-Brot
4 godz. 30 min