Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 400 g Wasser
- 180 g Kürbisfleisch (z.B. Hokkaido oder Butternut, siehe Tipp), in Stücken
Quellstück
-
50
g Kirschen, getrocknet
nebo 50 g Cranberrys, getrocknet - 30 g Wasser zum Einweichen
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 170 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 20 g Honig
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 263 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Dinkelweckerl
23h 40min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Müsliweckerl
15 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Dinkel-Honig-Ringe
17sa 40 dk
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min