Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 400 g Wasser
- 180 g Kürbisfleisch (z.B. Hokkaido oder Butternut, siehe Tipp), in Stücken
Quellstück
-
50
g Kirschen, getrocknet
nebo 50 g Cranberrys, getrocknet - 30 g Wasser zum Einweichen
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 170 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 20 g Honig
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 263 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Möhren-Körner-Brote
15h
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Weißbrot
15h
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Erdäpfelpolster
14h 40min
Frühstückskipferl
17 Std. 15 Min
Dinkelweckerl
23h 40min
Dinkel-Honig-Ringe
17h 40 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min