Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2653 kJ / 400 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Weißbrot
15 Std.
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16h 40 min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Baguettes
15 Std.