Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2653 kJ / 400 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16h
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Oberländer
14h 30min
Baguettes Rustica
15h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Apfel-Weizensauerteig
48sa 20 dk
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Joghurtbrot
14h 50 min