
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 400 kcal / 2653 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 122 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15hod.
Ciabatta
17hod.
Brot Venezia
17hod. 10min
Wurzelbrote, gefüllt
23hod.
Möhren-Körner-Brote
15hod.
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Baguettes Rustica
15hod.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Oberländer
14hod. 30min
Kommissbrot
15hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min