Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cebolleta en rodajas
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve 20 hojas para decorar)
- 250 g de solomillo de ternera o buey sin nervios, en dados de 4 cm semicongelados
- 1 yema de huevo
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de kétchup
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon (y algo más para decorar)
- 8 - 10 gotas de tabasco
- ½ - 1 cucharadita de salsa inglesa
- ½ - 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de alcaparras
- 20 biscotes de pan tostado (mini)
- 100 g de queso manchego semicurado cortado en 20 triángulos
- 3 pepinillos en vinagre en rodajas
- 1 cucharadita de sal en escamas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6.22 g
- Tuk
- 3.03 g
- Vláknina
- 0.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Huevos Benedict
30 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20 min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 Std. 10 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20 min
Tiradito de lubina
15min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Ceviche de pulpo
10 min
Ceviche de salmón
10 min
Steak tartare
30 min
Tataki de atún
30 min