Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 1 chile fresco (guindilla) sin semillas
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) (volitelně)
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos de 3 cm
- 80 g de apio en trozos de 3 cm
- 250 g de membrillo crudo (pelado y sin semillas) en trozos de 3 cm
- 20 g de vino de Jerez seco
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos de 4 cm
-
750
g de caldo de pollo
nebo 750 g de caldo de verduras - 150 g de nata (y un poco más para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- perejil fresco picado para servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 409.1 kJ / 97.9 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de escarola con queso feta
35 Min
Crema de canónigos
20 Min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30 Min
Crema fría de bacalao
3 godz. 10 min
Crema de verduras
35 Min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 Min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 Min
Piña con pesto dulce
10 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 Min
Crema de calabacín
25 Min