Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 1 chile fresco (guindilla) sin semillas
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) (volitelně)
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos de 3 cm
- 80 g de apio en trozos de 3 cm
- 250 g de membrillo crudo (pelado y sin semillas) en trozos de 3 cm
- 20 g de vino de Jerez seco
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos de 4 cm
-
750
g de caldo de pollo
nebo 750 g de caldo de verduras - 150 g de nata (y un poco más para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- perejil fresco picado para servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 409.1 kJ / 97.9 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de pepino y remolacha
10 min
Piña con pesto dulce
10 min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20 min
Crema de calabacín
25 min
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Crema de coliflor con sorpresa
45 min
Capuccino de batata y zanahoria a la naranja
40 min
Vichyssoise de apio
40 min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 min
Gazpacho verde
10 min