Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 1 chile fresco (guindilla) sin semillas
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) (volitelně)
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos de 3 cm
- 80 g de apio en trozos de 3 cm
- 250 g de membrillo crudo (pelado y sin semillas) en trozos de 3 cm
- 20 g de vino de Jerez seco
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos de 4 cm
-
750
g de caldo de pollo
nebo 750 g de caldo de verduras - 150 g de nata (y un poco más para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- perejil fresco picado para servir (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 409.1 kJ / 97.9 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Sopa fría de melón
10 min
Sopa de pepino con brochetas de langostinos
35 Min
Crema crudívora de brócoli
1h 10min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11h
Vichyssoise
2h 20min
Sopa fría de aguacate con gambas
15min
Sopa fría de zanahoria y naranja con nata al eneldo
30min
Sopa fría de pepino y remolacha
10 min
Vichysoisse de maíz Thai
2h 30 min
Risotto con manzana y boletus
30min