Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de mantequilla
- 250 g de boletus frescos en dados
- 1 manzana (aprox. 200 g) pelada y cortada en dados
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de agua caliente
-
2
cucharaditas de sal
nebo 2 cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharaditas de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de nueces peladas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 9.22 g
- Sacharidy
- 67.32 g
- Tuk
- 13.08 g
- Vláknina
- 3.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Macarrones con salsa de setas
20min
Risotto de fresas
30 min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35 min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30 min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Risotto con boletus
30 min
Risotto con calabacín y langostinos
55 min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30 min