![Risotto con manzana y boletus Risotto con manzana y boletus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F64691BC-1FD5-4E64-B1F6-7FF55B1F3A08/Derivates/DC2B2558-94B4-4993-A49E-D370FD3533A5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de mantequilla
- 250 g de boletus frescos en dados
- 1 manzana (aprox. 200 g) pelada y cortada en dados
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de agua caliente
-
2
cucharaditas de sal
nebo 2 cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharaditas de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de nueces peladas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Protein
- 9.22 g
- Sacharidy
- 67.32 g
- Tuk
- 13.08 g
- Vláknina
- 3.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 min
Risotto con boletus
30 min
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Risotto de fresas
30 min
Risotto con salmón ahumado
20 min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50 min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min