Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
nebo 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 283.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Crema de cangrejo
35min
Vichyssoise
2h 20min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1u.
Crema de champiñones
20min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Vichyssoise de espárragos
30 min