
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
nebo 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 219 kcal / 916 kJ
- Protein
- 2.3 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Sodík
- 283.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
2hod. 20min
Crema de champiñones
20min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de alcachofas
45min