Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
nebo 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 283.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema de canónigos
20 min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Vichyssoise de apio
40 Min