Kompatibilní verze
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 700 g de pommes de terre, coupées en dés
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 300 g de restes de viande cuite
- 80 g de vin blanc sec
- 100 g de crème fraîche
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage au choix (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1499.2 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Quiche aux oignons, poulet fumé et curry
55min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1h 15 min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15 min
Pommes de terre et sauce au yaourt
40min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15 min
Gratin de pomme de terre
1h
Croque-baguette thon-champignons
35 Min
Gratin de légumes à la noix de muscade
1h 15 min
Gratin de pâtes au thon et à la tomate
45min
Tartiflette aux courgettes
55min
Pommes de terre farcies
1h 15 min