
Zařízení & příslušenství
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
Příprava 35min
Celkový 1hod. 5min
4 porce
Suroviny
-
středně tvrdého sýru (např. gruyère, ementál, cheddar), na kousky60 gramů
-
stroužky česneku2
-
extra panenského olivového oleje50 gramů
-
pečiva, staršího na kousky (1-2 cm)50 gramů
-
špenátu, mraženého, sekaného rozmrazeného200 gramů
-
vejce4
-
soli, jemné1 čajová lžička
-
cibule napůl50 gramů
-
mrkve na kousky50 gramů
-
zralých rajčat na kousky700 gramů
-
lístků bazalky6 - 8
-
vody500 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty domácí1 vrchovatá čajová lžička
-
směsi zeleniny (např. paprika, cuketa, lilek), na kousky (2-3 cm)400 gramů
-
extra panenský olivový olej pro servírování
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
395 kcal /
1654 kJ
Protein
17 g
Tuk
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6.5 g