Zařízení & příslušenství
Bramborové pyré s hráškem a mátou
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
30 lístků čerstvé máty
-
450 gramů brambor oloupaných, na kousky
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého předem rozmraženého
-
230 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
30 gramů másla
-
30 gramů bílého jogurtu smetanového
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
-
1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.5 g
Kalorie
634 kJ /
151 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brambory
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlovo-mátové pesto
20min.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Čokoládovo-karamelový řez
4hod. 30min.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min.
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min.
Vitello tonato
2hod.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Omeleta s parmazánem
45min.