Zařízení & příslušenství
Bramborové pyré s hráškem a mátou
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
30 lístků čerstvé máty
-
450 gramů brambor oloupaných, na kousky
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého předem rozmraženého
-
230 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
30 gramů másla
-
30 gramů bílého jogurtu smetanového
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
-
1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.5 g
Kalorie
634 kJ /
151 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brambory
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zmrzlina z bílé čokolády
6hod. 10min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Polévka ze zrajícího sýru
25min.
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1hod.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1hod. 15min.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min.
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min.
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min.
Houbové rizoto
40min.