Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 lístků čerstvé máty
- 450 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého, předem rozmraženého
- 230 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 30 gramů másla
- 30 gramů bílého jogurtu, smetanového
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 634 kJ / 151 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Králík na špenátovém lůžku
1u. 10min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1u. 30min
Máslo s lískovými oříšky
1u. 30min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1u. 50min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 Min