Zařízení & příslušenství
Bramborové pyré s hráškem a mátou
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
30 lístků čerstvé máty
-
450 gramů brambor oloupaných, na kousky
-
450 gramů hrášku, zeleného, mraženého předem rozmraženého
-
230 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
30 gramů másla
-
30 gramů bílého jogurtu smetanového
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
-
1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.5 g
Kalorie
634 kJ /
151 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brambory
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Plněná rajčata
25min.
Lilková pomazánka
50min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1hod. 15min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min.
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1hod.
Hrášková kaše
13min.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.
Bramborovo-dýňová kaše
35min.
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min.