Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 1000 g di acqua + q.b.
- 1 fettina di limone
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 600 g di patate, pelate e a fettine (5 mm)
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 450 g di fagioli bianchi di Spagna cotti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Tiella barese
1h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Riso patate e cozze
1h
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Amatriciana con cozze
55 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min