
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 1000 g di acqua + q.b.
- 1 fettina di limone
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 600 g di patate pelate e a fettine (5 mm)
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 450 g di fagioli bianchi di Spagna cotti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 294 kcal / 1230 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1 Std.
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Rotolo di nasello ai gamberi
1 Std.
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Insalata di riso con seppie e patate
45 Min