Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 spicchi di aglio
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 8 fette di carpaccio di filetto di manzo molto sottili (vedere consigli)
- 80 g di cipolla a metà
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di timo secco
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 7 pizzichi di pepe bianco macinato
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (3-4 cm)
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3405 kJ / 814 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Involtini di maiale con spinaci
55 Min
Involtini di pollo in salsa di birra
45 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 Std. 30 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 Std. 35 Min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min