Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 spicchi di aglio
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 8 fette di carpaccio di filetto di manzo molto sottili (vedere consigli)
- 80 g di cipolla a metà
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di timo secco
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 7 pizzichi di pepe bianco macinato
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (3-4 cm)
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3405 kJ / 814 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Pollo alla cacciatora
50min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Polpette classiche
1h
Arrosto di vitello arrotolato
2 godz.
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Polpettone classico
1h 15min
Involtini di scottona
1 Std. 10 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Involtini al pomodoro
55 min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min