Kompatibilní verze
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle agli spinaci
- 250 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 25 g di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Pesto di pomodori secchi
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
- 10 foglie di basilico fresche
- 15 capperi
- 20 g di pinoli sgusciati
- 120 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 180 g di stracciatella
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3784.5 kJ / 904.5 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Tuk
- 57.7 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Cannelloni di fave
50 Min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 Min
Penne integrali con capperi e olive
30 Min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30 Min