Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 320 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- 20 g de beurre
- 200 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 972.8 kJ / 230.1 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Baguette express
2h 35min
Napolitain
73 godz. 40 min
Spritzbredele
25min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 Std.
Baguette viennoise
4h 25 min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Tarte tropézienne
3 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min