Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 40 g de farine de blé
- 4 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1249 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73 Std. 40 Min
Paris-brest
3h 10min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Fraisier
12sa 45 dk
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min
Mille-feuille à partager
1 Std. 45 Min
Pâte à chou
2 Std.
Macarons au chocolat
24 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min