
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 40 g de farine de blé
- 4 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 297 kcal / 1249 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73hod. 40min
Macarons au citron
12hod.
Tarte au citron
12hod.
Macarons chocolat-caramel
2hod. 30min
Macarons à la griotte
48hod.
Macarons au chocolat
24hod.
Macarons au café
24hod.
Tarte tropézienne
3hod.
Royal au chocolat
3hod. 30min
Paris-brest
3hod. 10min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6hod. 15min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2hod. 45min