Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit au chocolat
- 5 œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 30 g de beurre
La mousse au chocolat pralinée
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone, très froid
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g de lait
- 100 g de pâte de noisette
- pralin, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2209.6 kJ / 528.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45.1 g
- Tuk
- 35.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Bûche roulée noisette-café
1h 20min
Bûche express au praliné
45min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche roulée au café
2h 40min
Nid de Pâques
1h 45min
Bûche royale
3h 50min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3 Std.
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Génoise au chocolat
45min