
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé type 55, pour le plan de travail
- 36 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 481.3 kcal / 2013.8 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 31.2 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Sodík
- 192.8 mg
Alternativní recepty
Baguette express
2hod. 35min
Pain de mie
3hod. 20min
Baguette viennoise
4hod. 25min
Pain surprise
24hod.
Pain de mie moelleux
3hod. 25min
Miniviennoiseries express
5hod. 20min
Petits pains au chocolat
13hod.
Petits pains aux raisins
24hod.
Baguette tradition et baguette épi
5hod. 15min
Croissant
16hod.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6hod. 15min
Brioche "super bonne"
3hod.