Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 36 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 31.2 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 192.8 mg
Alternativní recepty
Panini jambon-fromage
2h 45min
Chausson aux pommes
1h 30min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Croissant
16h
Baguette
3 godz. 45 min
Petits pains aux raisins
24h
Baguette tradition et baguette épi
5óra 15p
Petits pains au chocolat
13h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min