Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů telecích plátků (celkem 4 kusy)
- 4 špetky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů nivy
- 8 plátků šunky serrano nebo schwarzwaldské šunky
- 90 gramů cibule
- 15 gramů oleje
- 100 gramů bílého vína
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 200 gramů mléka
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 13273 kJ / 3160 kcal
- Protein
- 182 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 245 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí Stroganoff
1h
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30 min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1h
Banány v čokoládě
1h
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10 min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1h
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10 min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 min
Restované krevety
15 min