Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů telecích plátků (celkem 4 kusy)
- 4 špetky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů nivy
- 8 plátků šunky serrano nebo schwarzwaldské šunky
- 90 gramů cibule
- 15 gramů oleje
- 100 gramů bílého vína
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 200 gramů mléka
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 13273 kJ / 3160 kcal
- Protein
- 182 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 245 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí Stroganoff
1 Std.
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 Std. 15 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1 godz. 5 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Karamelový fondán
15 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4h 35min
Mleté maso
5 Min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min