Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů telecích plátků (celkem 4 kusy)
- 4 špetky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů nivy
- 8 plátků šunky serrano nebo schwarzwaldské šunky
- 90 gramů cibule
- 15 gramů oleje
- 100 gramů bílého vína
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 200 gramů mléka
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 13273 kJ / 3160 kcal
- Protein
- 182 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 245 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35min
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1h 15min
Hovězí Stroganoff
1h
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20min