Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na tenké plátky (pouze bílá část)
- 1 konzerva sterilované kukuřice, odkapané (cca 280 gramů)
- 2 - 3 polévkové lžíce majonézy
- 2 špetky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citronáda
5 dk
Šopský salát
10 dk
Variace na vlašský salát
5 dk
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 Min
Pomerančový nápoj
5 dk
Jarní salát se šunkou a vejci
25 min
Pórkový quiche se šunkou a sýrem
1sa 20 dk
Hermelínová pěna
10 dk
Ananasovo-kokosové muffiny
35 dk
Šunková pěna
5 dk