Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na tenké plátky (pouze bílá část)
- 1 konzerva sterilované kukuřice, odkapané (cca 280 gramů)
- 2 - 3 polévkové lžíce majonézy
- 2 špetky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Salát 5 sekund
5 Min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 dk
Jarní salát se šunkou a vejci
25 Min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10 Min
Šopský salát
10 Min
Mrkvový kaviár
20 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Salát Boleslaw
10 Min
Smaženka
20 Min