Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3627 kJ / 867 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 93.7 g
- Tuk
- 47.3 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 472.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Pasta sfoglia
3 godz. 40 min
Cheesecake meringata
3sa 30 dk
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2h
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Millefoglie
5 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.