Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3627 kJ / 867 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 93.7 g
- Tuk
- 47.3 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 472.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4h 30 min
Pan di Spagna
1h
Sfogliatelle ricce
5h
Cheesecake alle pesche
8 Std. 30 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Torta foresta nera
3h
Torta mimosa
1h 5min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min
Millefoglie
5h
Bignè con crema pasticcera
3h