Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di latte intero fresco
- 80 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 5125.4 kJ / 1225 kcal
- Protein
- 64.8 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt
12h
Yogurt
12h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Carote fermentate
84h 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt con latte condensato
12h 10min