Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di latte intero fresco
- 80 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 5125.4 kJ / 1225 kcal
- Protein
- 64.8 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta
5 Std. 30 Min
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12u. 15min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt
12 godz.
Farfalle all'uovo
1h
Primo sale
13h 30min
Pere sottovuoto alla cannella
2u. 5min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12u. 15min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min