俄式酸奶牛肉

俄式酸奶牛肉

4.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉塊 切片(厚約1公分)
    500 克
  • 低筋麵粉
    1 大匙
  • 10 克
  • 奶油
    20 克
  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 番茄汁 (可果美蕃茄汁)
    250 克
  • 紅酒
    80 克
  • 日式烏斯特醬 (中濃調味醬)
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    ½ 片
  • 蘑菇 切片(約1公分)
    150 克
  • 酸奶油
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.8 g
Kalorie 1594.5 kJ / 381.4 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 32.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...