Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 alcachofas frescas grandes (6 si son pequeñas)
-
1 - 2
ramitas de perejil fresco
nebo ½ limón - 700 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de guisantes
30 min
Crema de espárragos verdes
40 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de apio
40 min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Vichyssoise
2h 20 min
Crema de champiñones
20min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Vichyssoise de apio
40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min