![Caldero santapolero Caldero santapolero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/930F3B9C-39FC-437A-883E-3420CC9588F5/Derivates/1D6FFF80-8AA3-4D03-B020-7475A837A173.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 5 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de caldo de pescado
- 200 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1448 kJ / 347 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Arroz a banda
1 Std.
Sopa de arroz y garbanzos
30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 Std.
Sopa a la riojana
45min
Sopa de tomate y fideos
30 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Guiso de judías pintas con arroz
40 Min
Sopa de ajo
40 Min
Judías blancas a la hortelana
45min
Alubias con gambas
20 min
Sopa de picadillo con fideos
25 Min