
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (no congelado), aprox. 800 g
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 250 g de cebolla (en cuartos)
- 2 dientes de ajo
- 80 g de vino blanco
- 300 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 2 cucharadas de agua fría
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- perejil fresco picado para (espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 306 kcal / 1278 kJ
- Protein
- 37.4 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con langostinos
1hod.
Chipirones a la marinera
25min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1hod.
Bacalao con gambones y almejas
45min