![Bacalao en salsa verde Bacalao en salsa verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA4EC854-4363-4228-9916-B1FBF39F091A/Derivates/ca32b7c1-7c0a-4633-918a-2b51b1e1b1bd.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (no congelado), aprox. 800 g
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 250 g de cebolla (en cuartos)
- 2 dientes de ajo
- 80 g de vino blanco
- 300 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 2 cucharadas de agua fría
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- perejil fresco picado para (espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1278 kJ / 306 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chipirones a la marinera
25 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Merluza a la gallega
40 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min