Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Joghurt-Butter, Fettgehalt 39 %, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 20 - 30 g Amarettini
- 120 g brauner Zucker
- 5 - 6 Birnen, klein und reif
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Eier
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 Prise Salz
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 634 kJ / 151 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Marmor-Gugelhupf
3hod.
Apfelkuchen satt
1h 30min
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Guss
1sa 20 dk
Bananenkuchen
1sa 15 dk
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 dk
Blechkuchen mit Pflaumen
1sa 15 dk
Zwetschgendatschi
1sa 20 dk
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3hod.
Gedeckter Apfelkuchen
8 Std.
Pfirsichkuchen vom Blech
1sa 10 dk