Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 25.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zucchero a velo
5min
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Pasta choux
2h
Profiteroles al limone
1h 45min
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Panna montata
10 Min
Profiteroles
2h
Glassa di zucchero
10 Min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Dessert di Capodanno alla melagrana
1u.