Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 25.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dessert di Capodanno alla melagrana
1j
Pasta choux
2j
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2j
Pan di Spagna
1h 50min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Torta Diplomatica
3sa
Calzoncini con i ceci
2h 15 min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Profiteroles
2j
Torta ricotta e pere
7h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min