Vellutata di zucca, arancia e mandorle

Vellutata di zucca, arancia e mandorle

3.7 509 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 140 g di patate a tocchetti
  • 250 g di zucca a tocchetti
  • 250 g di acqua
  • 150 g di succo di arancia, spremuto fresco
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 30 g di mandorle
  • 20 g di zenzero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 5.8 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 1195.5 kJ / 285.6 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 20.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...